CMS SYSTEEM

CMS SYSTEEM

Simpelweg CMS is een Nederlandstalig CMS

Simpelweg CMS is een CMS systeem dat speciaal ontwikkelt is voor bedrijven. Zeker voor bedrijven die willen beschikken over een eenvoudig te beheren CMS inhoud en de vindbaarheid van hun website belangrijk vinden!

Simpelweg CMS is geschikt voor kleine tot (zeer) grote bedrijven, voor basisscholen en organisaties. Simpelweg CMS is voorzien van handige tools die het mogelijk maken om tijdens het plaatsen en zelfs achteraf de SEO van de inhoud te beïnvloeden.

Het CMS systeem is eenvoudig te bedienen.

Pagina's, producten en of projecten zijn in een mum van tijd aangemaakt en toegevoegd aan uw website. Foto's uploaden en voorzien van de juiste titels is allemaal zeer eenvoudig.

In een overzicht kunt u zien welke items zoals: categorieën, pagina's, nieuwspagina's, producten, projecten er op uw hele website staan.

Heeft u foto's geupload waarvan de naam niet klopt, of niet is aangepast om goed gevonden te worden, geen probleem. U kunt de foto's in ons CMS systeem terug vinden, verplaatsen, de namen wijzigen en de ALT & titel gegevens aanpassen zonder dat een foto van uw website verdwijnt.

Of u nu wel of geen ervaring hebt met het beheren van een CMS systeem het maakt niet uit!

Wij nemen alle tijd om u alles uit te leggen en te leren gebruiken.

 

Simpelwerf Webdesign Stadskanaal

SIMPELWERF V.O.F

Werfstraat 17
9503 BS Stadskanaal
info@simpelwerf.nl
Mobiel: 06-362 529 17