Simpelweg CMS

Simpelweg CMS is een Nederlandstalig CMS die wij speciaal ontwikkeld hebben voor bedrijven. Zeker voor bedrijven die willen beschikken over een eenvoudig te beheren CMS en de  vindbaarheid van hun website belangrijk vinden!

Simpelweg CMS is geschikt voor kleine tot (zeer) grote bedrijven, voor basisscholen en organisaties. Simpelweg CMS is voorzien van handige tools die het mogelijk maken om tijdens het plaatsen en zelfs achteraf de SEO van de inhoud te beïnvloeden.

Het CMS is eenvoudig te bedienen, pagina's, producten en of projecten zijn in een mum van tijd aangemaakt en toegevoegd aan uw website. Foto's uploaden en voorzien van de juiste titels het blijkt allemaal zeer eenvoudig te zijn.

In een overzicht kunt u zien welke items zoals: categorieën, pagina's, nieuwspagina's, producten, projecten er op uw hele website staan.

Heeft u foto's geupload waarvan de naam perongeluk niet klopt, of niet is aangepast om goed gevonden te worden, geen probleem. U kunt de foto's in ons CMS terug vinden, verplaatsen, de namen wijzigen en de ALT en titels gegevens aan passen zonder dat u een foto zult verbreken aan de voorkant van uw website.

Of u nu wel of geen ervaring hebt met het beheren van een CMS het maakt niet uit! Wij nemen alle tijd om onze klanten alles uit te leggen en te leren.