WEBDESIGN

WEBDESIGN

Websites speciaal voor bedrijven

Een mooie website die perfect in staat is om de gestelde doelen te verwezenlijken. Daar kunnen wij voor zorgen. Dat hebben we al heel vaak bewezen. Bij Simpelwerf gaat het niet alleen om het uiterlijk van uw website. Ook om er voor te zorgen dat uw website voor u werkt. Door goed gevonden te worden en de klant snel te laten zien wat hij zoekt.

Wij bouwen uiteraard volgens de meest actuele standaarden zoals HTML5 en PHP 8 (+) . Voor onze websites maken wij gebruik van Simpelweg CMS. Simpelweg CMS werkt met responsive design. Responsive websites zijn niet alleen luxe, maar een echte noodzaak. Al meer dan 35% van de internetbezoekers surft op het internet met een tablet of smartphone. Ook op het gebied van vindbaarheid in Google voldoet ons CMS systeem aan de beste basisvoorwaarden. Kortom, u kunt de bouw van uw website met een gerust hart aan ons overlaten.

Naast het toepassen van allerhande noodzakelijke technieken zodat u een goed functionerende en goed vindbare website krijgt, vinden we vooral uw bedrijf belangrijk.

U weet als geen ander hoe uw producten het beste in de markt gezet kunnen worden. Wij willen u daarbij ondersteuning bieden in de vorm van een perfect daarop aansluitende website. Het doel is immers dat uw producten beter verkocht gaan worden en/of uw informatie helder wordt overgebracht. Vandaar dat wij grote waarde hechten aan persoonlijk contact. Uitgangspunt is om goed in kaart te brengen wat u wilt bereiken en wie u wilt bereiken met uw website. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen en ideeën over uw bedrijf goed op het internet terecht komen.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op voor een vrijbijvend gesprek.

Simpelwerf Webdesign Stadskanaal

SIMPELWERF V.O.F

Werfstraat 17
9503 BS Stadskanaal
info@simpelwerf.nl
Mobiel: 06-362 529 17